VÅR bransjeorganisasjon

«Alt som skjer i og rundt Trafikkforum er bra, fordi det holder organisasjonen levende.»

-Hei Stig, det er sooool ute!

Det er virkelig sol i Sande i Vestfold denne dagen i februar, og sannelig tror vi at det skal mye til for at det ikke er sol på Sande Trafikkskole når Siv Olaussen er på jobb ellers også. Og det er hun som regel

Siv_Olaussen
Siv Olaussen

Det er medlemsavtalen med Codan forsikring som er bakgrunnen for at vi henvender oss til Siv. Trafikkforum inngikk i desember 2015 samarbeid med Codan Forsikring for å tilby våre medlemmer gode skreddersydde forsikringsavtaler. Hele seksti trafikkskoler tilknyttet Trafikkforum har benyttet denne nye medlemsfordelen og kjøpt forsikringer hos Codan. Nå vil vi gjerne høre hvordan avtalen blir oppfattet blant medlemmene, og da er det naturlig å ta en prat med Siv.

Sande Trafikkskole var nemlig en av de første medlemmene som benyttet seg av avtalen med Codan, på samme måte som de har vært først ute en rekke ganger tidligere. Mer om det siden. Men først: Hvordan er Sande Trafikkskole fornøyd med vår nye samarbeidspartner på forsikring?

Spart 30 000 kroner på å gå til Codan

-Codan er vi meget godt fornøyd med, og ikke engstelig for å anbefale videre til andre. De har vist seg gode i flere ledd, i motsetning til tidligere forsikringsselskap som hadde sin styrke i å få oss inn som kunder, men det var også det. Alt fra første kontakt der man havner hos en random kundebehandler på telefon, og  til vi fikk utkast til avtale av tildelt kontaktperson, har alt fungert sømløst og veldig fint. De har vært kjappe med å svare på henvendelser både på mail og telefon, og vi fikk ganske raskt egen kontaktperson som i tillegg også svarer på sms. Nettsiden deres er også oversiktlig og grei å forholde seg til. På å bytte forsikringsselskap har vi også spart penger.
Vi kom fra Gjensidige der vi hadde vært kunde i mange år, over til Tryg (kun 1 år) og så til sist nå hos Codan. På å bytte forsikringsselskap har vi også spart penger.
Vi sparte nesten 30 000 kr på å gå fra Tryg til Codan, dét er mye penger.

Digger orden og klare tilbakemeldinger

-Vi har også fått prøvd ut det å faktisk stå der med skade på en av skolebilene. Jeg opplever Codan som lite rigide, men heller serviceminded og løsningsfokuserte.
Det er også et poeng at Codan er veldig flinke til å følge oss opp i form av mail fra kontaktperson.
Spør jeg om en ting og han er opptatt akkurat den dagen, får jeg beskjed tilbake om forventet responstid. Jeg digger orden og klare tilbakemeldinger.

Mye av jobben er gjort

Den nye samarbeidspartneren på forsikring får altså mer enn godkjent, men i tillegg vanker det lovord på Trafikkforum ellers også.
-Det kan være en utfordring å navigere seg rundt i til dels ukjente markeder, og det er derfor det er trygt å vite at det er noen som har fremforhandlet nye avtaler for oss som medlemmer, og har tatt mye av jobben for oss allerede. Vi benytter oss allerede av Pers Hotel, YX, Esso, Svea, Codan, Dräger og TSP, i tillegg kjøper vi alt av undervisningsmateriell fra Trafikkforum.

En god følelse å kunne henvise til forbundet «vårt»

-Alt som skjer i og rundt Trafikkforum er bra, fordi det holder organisasjonen levende.
Det å kunne sitte på trafikkstasjonen å høre andre lærere beklage seg over det ene eller andre, og da kunne henvise til forbundet «vårt» er en god følelse.

En foregangsskole

Som vi var inne på innledningsvis er det ikke første gangen Sande Trafikkskole er tidlig ute. Sande Trafikkskole var også tidlig ute med å installere alkolås, og er så vidt vi vet fortsatt Norges første og eneste trafikkskole som har alkolås installert i alle bilene. «Gode holdninger fra start» er Trafikkforum og KGK Norges felles motto, og det var helt naturlig for Sande Trafikkskole å benytte Trafikkforums avtale med KGK da de installerte Dräger alkolås i samtlige biler i begynnelsen av 2015.

Smilegaranti

At Sande Trafikkskole bryr seg om elevene viser de også ved at de faktisk har kjøpt inn en bil som de bruker til å låne bort til ferske førere. Når førerkortet er i boks er det nok ikke bare Siv som smiler.

-Denne bilen her er ikke som en hvilken som helst annen bil. Den har nemlig etter det vi har erfart smilegaranti. Det første smilet kommer når den helt ferske sjåføren kommer for å hente nøkkelen hos oss etter gjennomført opplæring og bestått førerkort. Førerkortet er kun noen få timer gammelt, og bilen står til fri benyttelse. Gratis. Neste smilet kommer når den ferske sjåføren kommer hjem til en stolt mamma og pappa; det gikk veien dette, førerkortet er i boks. Venninner og kompiser smiler ikke noe mindre når de plutselig har fått privatsjåfør til skolen, digg å slippe bussen vettu. Og så er det vi her på Sande Trafikkskole da… vi er kanskje de som sitter igjen med det aller største smilet av dem alle. Å se bilen ute i trafikken med en ny, ansvarsfull, reflektert og trygg sjåfør; det finnes knapt en bedre følelse for oss som virkelig brenner for jobben vår.
-Det er vi som er heldige.

Landsmøtet 2016

Sande Trafikkskole kommer selvfølgelig til å delta på landsmøtet og medlemsturen i april. Andre som ønsker å stifte nærmere bekjentskap med Trafikkforums samarbeidspartnere er også velkommen til å delta. Både Codan forsikring, Lime Green Digital (Trafikkskoleportalen), Dekkmann og ABAX kommer til å være til stede under Trafikkforums landsmøte fredag 22. april i Oslo. Husk også at du kan delta på landsmøtet selv om du ikke har tenkt å være med på medlemsturen, selv om vi selvfølgelig gjerne vil ha med så mange som mulig til København også.

Sande Trafikkskole
Bil med smilegaranti fra Sande Trafikkskole