Om Trafikkforum

Trafikkforum er en ideell organisasjon for trafikkskolebransjen. Hver tredje trafikkskole i Norge er medlem hos oss, og Trafikkforum er dermed Norges nest største trafikkskoleforbund.

Trafikkskoler, trafikklærere og trafikklærerstudenter kan være medlemmer i Trafikkforum. Trafikkskoler og trafikklærere må være godkjent iht trafikkopplæringsforskriften, trafikklærerstudenter må være studenter ved en institusjon som utdanner trafikklærere.

 

Bli medlem

 

Som medlem i Trafikkforum har du tilgang til rådgivning og veiledning, kurs og etterutdanning. Alle medlemmer har medlemsrabatt på kurs og etterutdanning. Enkelte kurs og webinarer er gratis for medlemmer.

Trafikkskoler har medlemsrabatt på læremidler i vår nettbutikk.

I tillegg har medlemmer tilgang til en rekke tjenester fra våre samarbeidspartnere.

 

Se medlemsfordeler Se kurskalender Bli medlem

Trafikkforum skal

 • bidra til at trafikkskolene blir anerkjent for sitt bidrag i trafikksikkerhetsarbeidet
 • være en konstruktiv samarbeidspartner i dialog med politiske myndigheter og fagmyndigheter
 • være en samfunnsaktør som blir lyttet til
 • bidra til gode rammevilkår for føreropplæringen
 • bidra til faglig utvikling, veiledning og kompetanseheving

Raus, engasjert og ansvarlig

Trafikkforum er det rause trafikkskoleforbundet for engasjerte trafikklærere og ansvarlige trafikkskoler.

Våre kjerneverdier tar utgangspunkt i en delingskultur der vi ønsker oss at alle trafikkskoler i Norge skal ha et godt faglig fundament, og ta del i en pågående kompetanseutvikling for å bli stadig bedre. Engasjerte trafikklærere ønsker å utvide sin faglige horisont og kompetanse, og ansvarlige trafikkskoler legger til rette for at trafikklærerne kan utvikle seg faglig.

 • Rådgivning og veiledning
 • Kursvirksomhet, etterutdanning og kompetanseheving
 • Utvikle, produsere og distribuere undervisningsmateriell
 • Samarbeid og samhandling med andre aktører
 • Myndighetskontakt
 • Utarbeide rammeavtaler og medlemsfordeler
 • Opplysning og informasjon

Føreropplæring er ikke en privatsak, men et samfunnsansvar. For Trafikkforum er det viktig å bidra til at trafikkskolene blir anerkjent for sitt bidrag i trafikksikkerhetsarbeidet. Vi skal være en samfunnsaktør som blir lyttet til, og vi skal være en konstruktiv samarbeidspartner i dialog med politiske myndigheter og fagmyndigheter. I tillegg til å bidra til gode rammevilkår for føreropplæringen, skal vi også bidra til faglig utvikling, veiledning og kompetanseheving.

 

 

Trafikkforum-teamet

Kine Osan
Kine Osan
Daglig leder - Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, faglig lederutdanning og trafikkpedagogikk fra Nord universitet. Yrkespedagogikk, veiledning, coaching, kommunikasjon og adferdsvitenskap fra OsloMet.  Bakgrunn som trafikklærer og faglig leder ved trafikkskole, og har også vært ansatt som rådgiver i Norges Automobil-Forbund og som prosjektmedarbeider i Trygg Trafikk. Styreleder i Ung i trafikken - ingen venner å miste. Ansatt som daglig leder i Trafikkforum i april 2022.
Stig Anders Ohrvik
Stig Anders Ohrvik
Rådgiver og styremedlem - Trafikkforum

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Mastergrad i samfunnsvitenskap, bachelorgrad i sosiologi og allmennlærerutdanning i samfunnsfag fra Nord universitet. IKT i læring fra NTNU og trafikkpedagogisk veiledning fra OsloMet. Erfaring både fra private trafikkskoler og det offentlige skoleverket, og har også drevet egen trafikkskole. Ansatt i Trafikkforum siden 2014, som daglig leder fra 2014 - 2018, og som rådgiver fra 2018.
Inge Jonstrøm
Inge Jonstrøm
Styreleder - Trafikkforum

Styreleder i Trafikkforum. Utdannet trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Eier, daglig leder og faglig leder ved Hønsen sjåførskole.
Kai Andre Fegri
Kai Andre Fegri
Styremedlem - Trafikkforum

Utdannet Trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Økonomi, IKT og ledelse fra Bedriftsøkonomisk institutt. Master i yrkespedagogikk fra OsloMet. Høgskolelektor ved OsloMet og styremedlem i Trafikkforum.
Mia Camilla Trøim Dirdal
Mia Camilla Trøim Dirdal
Styremedlem - Trafikkforum

Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og spesialutdanning MC fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. Trafikklærer klasse A og B og daglig leder for Way2ride Trafikkskole. Styremedlem i Trafikkforum.
Martin Brekke
Martin Brekke
Styremedlem - Trafikkforum

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet. Daglig leder og faglig leder ved Din Trafikkskole i Sandnes og Stavanger, og underviser i klassene B, BE/B96, A, A1, A2, AM146 og AM147. Styremedlem i Trafikkforum.
Anette Ødegård Neef
Anette Ødegård Neef
Varamedlem - Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer. Trafikklærer på klasse B og BE for Tempo Trafikkskole. Bakgrunn som bussjåfør for SAS Flybussen og Norgesbuss, og har alle førerkortklasser.
Andreas Trulsen
Andreas Trulsen
Varamedlem - Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Dansk Kørelærerskole. Trafikklærer ved S.I.K.T Trafikkskole i Ålesund. Varamedlem i Trafikkforum.
Unn Berit Jonstrøm
Fakturering og sentralbord - Trafikkforum

Ansvar for fakturering og sentralbord. Bakgrunn fra administrasjonen ved Hønsen Sjåførskole.