Raus - engasjert - ansvarlig

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger

Nyhetsbrev

Trafikkforum sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker det. Nyhetsbrevet inneholder blant annet nyhetssaker, nyttig informasjon relatert til trafikkopplæring, trafikksikkerhet og trafikkpedagogikk, informasjon om kurs og etterutdanning, høringsuttalelser og annet.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og brukerundersøkelser. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg. E-postadressen lagres i en egen database knyttet til nyhetsbrevet, den deles ikke med andre, og den slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss. Trafikkforum behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Påmelding til arrangementer

Det er mulig å melde seg på arrangementer, kurs og videreutdanning på trafikkforum.no.

Ved påmelding til et arrangement vil vi be om opplysninger som navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Formålet med opplysningene er å gi informasjon til deltakerne, administrere og tilrettelegge arrangementer og utarbeide deltakerlister til deltakerne. Opplysningene lagres til arrangementet er avsluttet.

Behandlingsgrunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. De berettigede interessene er å avvikle arrangementer, kurs og etterutdanning på en god måte.

Handel i nettbutikk

Trafikkskoler har anledning til å handle i Trafikkforums nettbutikk.

Når du handler i nettbutikken vil vi be om opplysninger som firmanavn, organisasjonsnummer, adresse, telefonnummer, e-postadresse og navn på kontaktperson. Formålet med opplysningene er å kunne bestille og ta imot varer fra Trafikkforums nettbutikk. Opplysningene behandles av Trafikkforum, Logistikkhuset og Varde regnskap. Opplysninger som er oppgitt i forbindelse med handel i nettbutikk kan også bli oppbevart etter at kundeforholdet eventuelt er avsluttet i tilfeller hvor vi er pålagt å ta vare på salgshistorikk iht lovgivningen.

Medlemsregister

Medlemmer i Trafikkforum er registrert i Trafikkforums medlemsregister. I medlemsregisteret registrerer vi opplysninger om firmanavn, organisasjonsnummer, navn på faglig leder, adresse, e-postadresse, telefonnummer og opplæringstilbud. Medlemsregisteret behandles av Trafikkforum. Medlemmer som gir samtykke til det kan også bli kontaktet av Trafikkforums samarbeidspartnere. Samtykke til å bli kontaktet av Trafikkforums samarbeidspartnere kan trekkes tilbake når som helst. Øvrige opplysninger slettes ved eventuell avslutning av medlemskap.

Kontaktinformasjon

Trafikkforum
Vestvollveien 30B
2019 Skedsmokorset

post@trafikkforum.no