Vellykket landsmøte i Fredrikstad

Trafikkforums landsmøte 2015 gikk av stabelen i Fredrikstad 24. og 25. april. 

Samlingen startet på Rudskogen fredag 24. april, hvor vi gjennomførte Trafikkforum Grand Prix på gokartbanen. Styret i Trafikkforum tok her bokstavelig talt innersvingen på de andre deltakerne. Terje Moengen kom på førsteplass, med Erik Steinbråten og Inge Jonstrøm hakk i hæl.

Etter å ha ankommet Fredrikstad fikk vi en fantastisk fin omvisning i gamlebyen, før vi inntok en like fantastisk middag.

Lørdag startet samlingen med eksterne foredragsholdere. Andre Moan Børstad fra Stamina kunne fortelle om HMS og bedriftshelsetjeneste, Henning Harsem fra Business Innovation hadde et interessant foredrag om muligheter med gode markedsstrategier og gode verktøy for bedriftsutvikling, før Bjarte Århus, Tibor Alexander Mæhlum og Terje Gløersen fra Intutor informerte om siste nytt fra Trafikkskoleportalen, TSP elev TSP kontor og TSP web.

Etter de eksterne foredragsholderne ble det klargjort for medlemsmøte, hvor Tore Johannessen åpnet med å orientere om arbeidet i fagråd 3.8 og arbeidet med justering av læreplanverket i MC-gruppa. Deretter informerte han om delt MC-prøve, og hvordan Trafikkforum har arbeidet med den saken både gjennom dialogmøter og i høringsprosessen. Delt MC-prøve ble livlig diskutert og kommentert i forsamlingen. Enkelte tok til orde for at man miljøet og bransjen burde vært mye mer aktiv både i media og overfor det politiske miljøet. Andre mente at Trafikkforum har gått frem på den riktige måten ved å forholde seg konstruktivt til problemstillingen.
Deretter hadde Kai Fegri et innlegg om trafikklærerkompetanse.

Selve landsmøtet ble gjennomført uten store diskusjoner. I tillegg til vanlige årsmøtesaker ble det besluttet å formelt åpne for mulighet for personlig medlemskap i Trafikkforum.

Dagen ble så avsluttet med festmiddag på hotellet, som avrunding av et meget vellykket landsmøte.