Plass til flere på landsmøtet!

Interessen for å delta på landsmøtet 2022 har vært stor. Etter en lang periode med digitale møter og minimal sosial utfoldelse, har mange allerede meldt seg på landsmøtesamlingen på Losby Goods i Lørenskog 1. og 2. april. I begynnelsen av uka så det ut til at vi hadde nådd taket for hvor mange deltagere vi kunne ha med gjeldende restriksjoner, men denne uka ble det som ventet lettet på restriksjonene. Det er dessuten ventet at de gjenværende restriksjonene blir fjernet 14. februar. Vi har dermed plass til flere deltagere, så alle som er sulteforet på sosial kontakt kan med fordel melde seg på nå.

Deltagerne kan se frem til foredrag med Dora Thorhallsdottir. Dora Thorhallsdottir er utdannet journalist, lærer og familieterapeut. I årene 2000–2004 jobbet hun fulltid som standup-komiker, og hun har gjort stor suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Les mer om Dora Thorhallsdottir her

 

Det er også klart at Peder Kjøs blir en av foredragsholderne på Trafikkforums landsmøtesamling 1. og 2. april 2022. Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner. Peder Kjøs har også samarbeidet med Trafikkforum tidligere, med kurs i kommunikasjon og veiledningsstrategier sammen med Tore Johannessen. Denne gangen får vi oppleve Peder Kjøs som foredragsholder.

Les mer om Peder Kjøs

Øvrige foredragsholdere blir velkjente Per Gunnar Veltun fra Statens vegvesen og Thorsten Heberger fra Lime Green Digital. I tillegg bidrar våre egne fagfolk Tore Johannessen,  Erik Steinbråten og Inge Jonstrøm.

Les mer og meld deg på