Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Landsmøtet 2022

april 1 - april 2

Velkommen til landsmøtet 2022!

Landsmøtet 2022 går av stabelen 1. og 2. april 2022 på Losby Gods i Lørenskog.

Etter en lang periode med begrensninger i hva som er tilrådelig med tanke på kurs-, møtevirksomhet og generell sosial omgang, satser vi på at situasjonen er under kontroll slik at vi kan gjennomøre tidenes landsmøte våren 2022.

Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum, 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen og kun 10 minutter fra Lillestrøm og Norges Varemesse.

Les mer om hotellet her

Vi starter opp med lunsj fredag 1. april kl 13:00, og gjennomfører landsmøte, medlemsmøte, landsmøtemiddag og flere spennende foredrag og presentasjoner før vi avslutter til lunsj kl 13:00 lørdag 2. april.

Deltagerne kan blant annet se frem til foredrag med Dora Thorhallsdottir. Dora Thorhallsdottir er utdannet journalist, lærer og familieterapeut. I årene 2000–2004 jobbet hun fulltid som standup-komiker, og hun har gjort stor suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Les mer om Dora Thorhallsdottir her

Det er også klart at Peder Kjøs blir en av foredragsholderne. Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner. Peder Kjøs har også samarbeidet med Trafikkforum tidligere, med kurs i kommunikasjon og veiledningsstrategier sammen med Tore Johannessen. Denne gangen får vi oppleve Peder Kjøs som foredragsholder.

Les mer om Peder Kjøs

Øvrige foredragsholdere blir velkjente Per Gunnar Veltun fra Statens vegvesen og Thorsten Heberger fra Lime Green Digital. I tillegg bidrar våre egne fagfolk Tore Johannessen, Erik Steinbråten og Inge Jonstrøm.

Priser:

Pr. person pr. døgn i enkeltværelse: kr 1660,-
Per døgn i dobbeltværelse (for 2 personer): kr 1890,-
Inkluderer:
En overnatting med godsets tradisjonelle frokost
Tillegg oppgradering til værelse m/balkong og kaffemaskin: kr 400,-
Tillegg oppgradering til suite: kr 2000,-
(Betales til hotellet ved avreise)

Lunsj begge dager, 3-retters middag på fredag og alle foredrag: 1490,-
(Faktureres av Trafikkforum)

Det blir sendt ut formell invitasjon til alle medlemmer, men det er mulig å melde sin interesse og dermed sikre seg plass på landsmøtet allerede.

Påmelding er nå sluttført.

Detaljer

Start:
april 1
Slutt:
april 2
Kategori for Arrangement:

Sted

Losby gods
Losbyveien 270
Finstadjordet, 1475
+ Google-kart

Kommentarer er stengt.

av Anders Noren.

opp ↑