Raus - engasjert - ansvarlig

Om oss

Andreas Trulsen
Andreas Trulsen
Varamedlem – Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Dansk Kørelærerskole. Trafikklærer ved S.I.K.T Trafikkskole i Ålesund. Varamedlem i Trafikkforum.

Anette Ødegård Neef
Anette Ødegård Neef
Varamedlem – Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer.

Trafikklærer på klasse B og BE for Tempo Trafikkskole.

Bakgrunn som bussjåfør for SAS Flybussen og Norgesbuss, og har alle førerkortklasser.

Martin Brekke
Martin Brekke
Styremedlem – Trafikkforum

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet. Daglig leder og faglig leder ved Din Trafikkskole i Sandnes og Stavanger, og underviser i klassene B, BE/B96, A, A1, A2, AM146 og AM147. Styremedlem i Trafikkforum.

Mia Camilla Trøim Dirdal
Mia Camilla Trøim Dirdal
Styremedlem – Trafikkforum

Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og spesialutdanning MC fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. Trafikklærer klasse A og B og daglig leder for Way2ride Trafikkskole. Styremedlem i Trafikkforum.

Kai Andre Fegri
Kai Andre Fegri
Styremedlem – Trafikkforum

Utdannet Trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Økonomi, IKT og ledelse fra Bedriftsøkonomisk institutt. Master i yrkespedagogikk fra OsloMet. Høgskolelektor ved OsloMet og styremedlem i Trafikkforum.

Inge Jonstrøm
Inge Jonstrøm
Styreleder – Trafikkforum

Styreleder i Trafikkforum. Utdannet trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Eier, daglig leder og faglig leder ved Hønsen sjåførskole.

Stig Anders Ohrvik
Stig Anders Ohrvik
Rådgiver og styremedlem – Trafikkforum

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Mastergrad i samfunnsvitenskap, bachelorgrad i sosiologi og allmennlærerutdanning (PPU) i samfunnsfag fra Nord universitet. IKT i læring fra NTNU og trafikkpedagogisk veiledning fra OsloMet. Erfaring både fra private trafikkskoler og det offentlige skoleverket, og har også drevet egen trafikkskole. Ansatt i Trafikkforum siden 2014, som daglig leder fra 2014 – 2018, og som rådgiver fra 2018.

Unn Berit Jonstrøm
Fakturering og sentralbord – Trafikkforum

Ansvar for fakturering og sentralbord. Bakgrunn fra administrasjonen ved Hønsen Sjåførskole.

Kine Osan
Kine Osan
Daglig leder – Trafikkforum

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, faglig lederutdanning og trafikkpedagogikk fra Nord universitet. Yrkespedagogikk, veiledning, coaching, kommunikasjon og adferdsvitenskap fra OsloMet.  Bakgrunn som trafikklærer og faglig leder ved trafikkskole, og har også vært ansatt som rådgiver i Norges Automobil-Forbund og som prosjektmedarbeider i Trygg Trafikk. Styreleder i Ung i trafikken – ingen venner å miste. Ansatt som daglig leder i Trafikkforum i april 2022.

Nyhetsbrev

Her finner du nyhetsbrev fra Trafikkforum fra 2014 og frem til i dag. 2023 Nyhetsbrev nr 2 – 2023 Populære…
Les mer

Beskyttet: Dokumenter og protokoller

This post is password protected. To read it please enter the password below.
Les mer

Norges nest største trafikkskoleforbund

Trafikkforum er Norges nest største trafikkskoleforbund. Mer enn hver tredje trafikkskole i Norge er organisert hos oss. Trafikkforum skal: bidra…
Les mer

Samfunnsansvaret

Føreropplæring er ikke en privatsak, men et samfunnsansvar. For Trafikkforum er det viktig å bidra til at trafikkskolene blir anerkjent…
Les mer

Raus, engasjert og ansvarlig

Trafikkforum er det rause trafikkskoleforbundet for engasjerte trafikklærere og ansvarlige trafikkskoler. Våre kjerneverdier tar utgangspunkt i en delingskultur der vi…
Les mer