Vellykket landsmøtesamling på Losby Gods

Lørenskog og Finstadjordet viste seg fra sin beste side under Trafikkforums landsmøte på Losby Gods i helgen. Deltagerne kunne nyte sola og våren mellom foredrag, møter og bespisning. Samlingen startet med et gnistrende foredrag med Dora Thorhallsdottir på fredag, og fortsatte med gode innlegg av Per Gunnar Veltun, Tore Johannessen og Erik Steinbråten.

Lørdag startet med foredrag med Peder Kjøs, etterfulgt av Thorsten Heberger fra Lime Green Digital, som avslørte de nærmeste nyhetene i TABS for et lydhørt og svært fornøyd publikum. Landsmøtet 2022 ble deretter gjennomført, før samlingen ble avsluttet med medlemsmøte og utedemonstrasjon med Inge Jonstrøm.

Ny styreleder – og nytt æresmedlem!

Erik Steinbråten har vært styreleder i Trafikkforum siden 2013, og leverte i helga stafettpinnen videre til Inge Jonstrøm. Trafikkforum har hatt en sunn og god utvikling de siste ni årene, og Erik Steinbråten ble på landsmøtet utnevnt til æresmedlem for sin innsats. Inge Jonstrøm har vært aktiv og engasjert i Trafikkforums styre i en årrekke, og sørger slik sett for kontinuitet når han nå tar over som styreleder.

Nye koster

Ny i styret er Martin Brekke, som også får selskap av to nye varamedlemmer; Anette Ødegård Neef og Andreas Trulsen. Også valgkomiteen får to nye medlemmer; Gunnhilde Karlengen og Eirik Storslett. Selv om de er nye i de aktuelle vervene, er imidlertid samtlige godt kjent i og med Trafikkforum som representanter for trofaste medlemsskoler.

Trafikkforums styre ser etter landsmøtet 2022 slik ut:

Leder Inge Jonstrøm
Styremedlem Kai Fegri
Styremedlem Stig Anders Ohrvik
Styremedlem Mia Camilla Trøim Dirdal
Styremedlem Martin Brekke
Varamedlem Anette Ødegård Neef
Varamedlem Andreas Svendsen Trulsen

 

Valgkomiteen:

Leder Ove Sagen-Hafstad
Medlem Gunnhilde Karlengen
Medlem Eirik Storslett

Populær utedemonstrasjon

Samlingen ble avsluttet med utedemonstrasjon i regi av Inge Jonstrøm.

[videopress RKYfvUHW]