TABS

Trafikkforums samarbeidspartner Lime Green Digital leverer bransjens beste planleggingsverktøy for trafikkskoler, trafikklærere og elever.

Trafikkforum er stolte over å ha vært med på TABS-eventyret helt siden Lime Green tok over drift og utvikling av TSP i 2016. Vi setter stor pris på samarbeidet med Lime Green, og er glade for at de fortsetter å utvikle allerede gode produkter til glede og nytte for bransjen.

TABS har hele tiden vært et ypperlig verktøy for trafikkskoler og trafikklærere, og er nå i ferd med å få enda flere nyttige funksjoner.

TABS-appen gir mye bedre funksjonalitet for sømløs kommunikasjon mellom trafikkskolen og kunden, ved at det er mulig å legge inn både flere trafikklærere, kontoret, eleven og foresatte i kommunikasjonsflyten. Det vil også være mulig å logge øvelseskjøringsruter.

– TABS-appen gir trafikkskolene en ny plattform for å kommunisere med elever og foresatte. Ved hjelp av den nye meldingsfunksjonaliteten i appen kan skolene nå ha direkte dialog med elever og foresatte.

Den nyheten som vi i Trafikkforum er mest begeistret for, er en av de nyhetene som kommer i løpet av høsten. Muligheten for å signere elevavtale/skolereglement elektronisk i foreldre-appen, signering fra foresatte på skjema for økonomisk oppgjør, og bestilling av første time etter Trafikalt grunnkurs. Det kommer også en egen lærer-app med varsling om nye meldinger og bookinger.

Trafikkforums medlemmer har rabatt på etablering og abonnement på TABS-produktene.

I tillegg til utvikling og drifting av TABS leverer Lime Green Digital også teoritentamen.no, som er den beste appen for å øve på trafikkteori.

Les mer om TABS