Vellykket landsmøtesamling på Losby Gods

Lørenskog og Finstadjordet viste seg fra sin beste side under Trafikkforums landsmøte på Losby Gods i helgen. Deltagerne kunne nyte sola og våren mellom foredrag, møter og bespisning. Samlingen startet med et gnistrende foredrag med Dora Thorhallsdottir på fredag, og fortsatte med gode innlegg av Per Gunnar Veltun, Tore Johannessen og Erik Steinbråten.

Lørdag startet med foredrag med Peder Kjøs, etterfulgt av Thorsten Heberger fra Lime Green Digital, som avslørte de nærmeste nyhetene i TABS for et lydhørt og svært fornøyd publikum. Landsmøtet 2022 ble deretter gjennomført, før samlingen ble avsluttet med medlemsmøte og utedemonstrasjon med Inge Jonstrøm.

Ny styreleder – og nytt æresmedlem!

Erik Steinbråten har vært styreleder i Trafikkforum siden 2013, og leverte i helga stafettpinnen videre til Inge Jonstrøm. Trafikkforum har hatt en sunn og god utvikling de siste ni årene, og Erik Steinbråten ble på landsmøtet utnevnt til æresmedlem for sin innsats. Inge Jonstrøm har vært aktiv og engasjert i Trafikkforums styre i en årrekke, og sørger slik sett for kontinuitet når han nå tar over som styreleder.

Nye koster

Ny i styret er Martin Brekke, som også får selskap av to nye varamedlemmer; Anette Ødegård Neef og Andreas Trulsen. Også valgkomiteen får to nye medlemmer; Gunnhilde Karlengen og Eirik Storslett. Selv om de er nye i de aktuelle vervene, er imidlertid samtlige godt kjent i og med Trafikkforum som representanter for trofaste medlemsskoler.

Trafikkforums styre ser etter landsmøtet 2022 slik ut:

Leder Inge Jonstrøm
Styremedlem Kai Fegri
Styremedlem Stig Anders Ohrvik
Styremedlem Mia Camilla Trøim Dirdal
Styremedlem Martin Brekke
Varamedlem Anette Ødegård Neef
Varamedlem Andreas Svendsen Trulsen

 

Valgkomiteen:

Leder Ove Sagen-Hafstad
Medlem Gunnhilde Karlengen
Medlem Eirik Storslett

Populær utedemonstrasjon

Samlingen ble avsluttet med utedemonstrasjon i regi av Inge Jonstrøm.

 

Stig Anders Ohrvik

Rådgiver, Trafikkforum

Plass til flere på landsmøtet!

Interessen for å delta på landsmøtet 2022 har vært stor. Etter en lang periode med digitale møter og minimal sosial utfoldelse, har mange allerede meldt seg på landsmøtesamlingen på Losby Goods i Lørenskog 1. og 2. april. I begynnelsen av uka så det ut til at vi hadde nådd taket for hvor mange deltagere vi kunne ha med gjeldende restriksjoner, men denne uka ble det som ventet lettet på restriksjonene. Det er dessuten ventet at de gjenværende restriksjonene blir fjernet 14. februar. Vi har dermed plass til flere deltagere, så alle som er sulteforet på sosial kontakt kan med fordel melde seg på nå.

Deltagerne kan se frem til foredrag med Dora Thorhallsdottir. Dora Thorhallsdottir er utdannet journalist, lærer og familieterapeut. I årene 2000–2004 jobbet hun fulltid som standup-komiker, og hun har gjort stor suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Les mer om Dora Thorhallsdottir her

 

Det er også klart at Peder Kjøs blir en av foredragsholderne på Trafikkforums landsmøtesamling 1. og 2. april 2022. Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner. Peder Kjøs har også samarbeidet med Trafikkforum tidligere, med kurs i kommunikasjon og veiledningsstrategier sammen med Tore Johannessen. Denne gangen får vi oppleve Peder Kjøs som foredragsholder.

Les mer om Peder Kjøs

Øvrige foredragsholdere blir velkjente Per Gunnar Veltun fra Statens vegvesen og Thorsten Heberger fra Lime Green Digital. I tillegg bidrar våre egne fagfolk Tore Johannessen,  Erik Steinbråten og Inge Jonstrøm.

Les mer og meld deg på

 

Stig Anders Ohrvik

Rådgiver, Trafikkforum

Dora Thorhallsdottir til Trafikkforums landsmøte

Vi kan nå avsløre at deltagerne på Trafikkforums landsmøte 2022 kan se frem til foredrag med Dora Thorhallsdottir. Dora Thorhallsdottir er utdannet journalist, lærer og familieterapeut. I årene 2000–2004 jobbet hun fulltid som standup-komiker, og hun har gjort stor suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Landsmøtet 2022 går av stabelen 1. og 2. april 2022 på Losby Gods i Lørenskog.

Etter en lang periode med begrensninger i hva som er tilrådelig med tanke på kurs-, møtevirksomhet og generell sosial omgang, satser vi på at situasjonen er under kontroll slik at vi kan gjennomøre tidenes landsmøte våren 2022.

Les mer og meld deg på

Peder Kjøs til Trafikkforums landsmøte

Det er nå klart at Peder Kjøs blir en av foredragsholderne på Trafikkforums landsmøtesamling 1. og 2. april 2022. Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner. Peder Kjøs har også samarbeidet med Trafikkforum tidligere, med kurs i kommunikasjon og veiledningsstrategier sammen med Tore Johannessen. Denne gangen får vi oppleve Peder Kjøs som foredragsholder.

Les mer om Peder Kjøs

Det er fra før kjent at Dora Thorhallsdottir er en av foredragsholderne på landsmøtesamlingen. Vi har også flere andre spennende foredragsholdere på lur, så det er bare å se frem til at vi endelig kan møtes igjen på landsmøtesamling 1. og 2. april 2022.

Les mer og meld deg på

Landsmøtet 2022

Velkommen til landsmøtet 2022!

Landsmøtet 2022 går av stabelen 1. og 2. april 2022 på Losby Gods i Lørenskog.

Etter en lang periode med begrensninger i hva som er tilrådelig med tanke på kurs-, møtevirksomhet og generell sosial omgang, satser vi på at situasjonen er under kontroll slik at vi kan gjennomøre tidenes landsmøte våren 2022.

Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum, 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen og kun 10 minutter fra Lillestrøm og Norges Varemesse.

Vi starter opp med lunsj fredag 1. april kl 13:00, og gjennomfører landsmøte, medlemsmøte, landsmøtemiddag og flere spennende foredrag og presentasjoner før vi avslutter med lunsj kl 13:00 lørdag 2. april.

Fullstendig program kommer senere, men vi kan nå avsløre at deltagerne kan se frem til foredrag med Dora Thorhallsdottir. Dora Thorhallsdottir er utdannet journalist, lærer og familieterapeut. I årene 2000–2004 jobbet hun fulltid som standup-komiker, og hun har gjort stor suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Les mer og meld deg på

av Anders Noren.

opp ↑