NAF brukerundersøkelse

NAF sender i disse dager ut en e-post til alle faste brukere av NAF øvingsbaner, der de ber om tilbakemelding på hva de gjør bra og hva de kan forbedre. Brukerundersøkelsen inneholder spørsmål om bla. service, banefasiliteter, samarbeidsutvalget og renhold. Det vil også være mulighet til å komme med både positiv og negativ tilbakemelding.

 

«Vi i NAF ønsker å forbedre våre tjenester og tilbud til våre kunder/brukere, og vi trenger din hjelp! Vi har utviklet en kort brukerundersøkelse som tar omtrent tre minutter å fullføre, og vi vil sette stor pris på om du kan ta deg tid til å besvare den.

Din mening er viktig for oss, og resultatene av undersøkelsen vil hjelpe oss med å forstå hva vi gjør bra og hva vi kan forbedre. Vi tar personvernet ditt på alvor, så undersøkelsen er anonym og svarene vil kun brukes til formålet med denne undersøkelsen.»

 

Vi oppfordrer alle til å svare på undersøkelsen. Har du ikke fått lenke til undersøkelsen på e-post finner du også QR-kode til undersøkelsen på øvingsbanen.