Raus - engasjert - ansvarlig

Veiledning og Coaching kompetanse i Sarpsborg!

Vip Trafikkskole St. Mariegate 73,Sarpsborg

Ønsker du å bli en dyktig veileder? Dette kurset er rettet mot deg som vil heve kompetansen i veiledning og Coaching. På kurset vil du få et innblikk i når det er hensiktsmessig å bruke veiledning og Coaching som metode. Du vil også få et innblikk i hvordan utnytte veiledning og coaching som metode for å få elevene til å utvikle evnen til refleksjon. Kursets innhold Grunnlaget for Veiledning og Coaching som metode Skape gode relasjoner SØT-Modellen Kommunikasjonsferdigheter Reflekterende spørsmål Forventningsavklaring Ulike veilednings/coaching verktøy Problemorientert undervisning Praktisk trening Erfaringsutveksling Tid: Fredag 14.04.2023   Kl: 10:00-14:00 Oppmøtested: Vip Trafikkskole, St. Marie gate 73, 1706 Sarpsborg Veileder: Kine Osan Kurspris kr 1200 kr for medlem i Trafikkforum Kurspris kr 1600 kr for Ikke medlem i Trafikkforum Bindende påmelding!

Veiledning og Coaching kompetanse i Ålesund!

HAV Trafikkskole Holssletta 2,Ålesund

Ønsker du å bli en dyktig veileder? Dette kurset er rettet mot deg som vil heve kompetansen i veiledning og Coaching. På kurset vil du få et innblikk i når det er hensiktsmessig å bruke veiledning og Coaching som metode. Du vil også få et innblikk i hvordan utnytte veiledning og coaching som metode for å få elevene til å utvikle evnen til refleksjon. Kursets innhold Grunnlaget for Veiledning og Coaching som metode Skape gode relasjoner SØT-Modellen Kommunikasjonsferdigheter Reflekterende spørsmål Forventningsavklaring Ulike veilednings/coaching verktøy Problemorientert undervisning Praktisk trening Erfaringsutveksling Tid: Tirsdag 18.04.2023   Kl: 10:00-14:00 Oppmøtested: HAV Trafikkskole, Holssletta 2, 6018 Ålesund Veileder: Kine Osan Kurspris kr 1200 kr for medlem i Trafikkforum Kurspris kr 1600 kr for Ikke medlem i Trafikkforum Bindende påmelding! Meld dere på her!

Praktisk MC kurs i kjøregård

Praktisk kurs på MC i kjøregård. Hvordan kan vi øke den grunnleggende MC kompetansen for hver enkelt elev. Hva kan vi MC lærere fokusere på i kjøregården for å sikre en effektiv og trafikksikker opplæring. De grunnleggende kjøreferdighetene legger grunnlaget for resten av opplæringen. Tema for kurset er:  Det vil først være to timer med teori og målene i læreplanen. Resten av tiden er praktisk trening.  Kursholder: Tormod Lunde og Petter Myklebust Dato:  21. April kl: 1000-1600 Sted: Lillestrøm trafikkstasjon Pris for kurset er 1500 kr for medlemmer 2500 kr for ikke medlemmer Minimum 6 deltagere for gjennomføring Alle tar med egen MC Bindende påmelding!

Kompetansehevende kurs for de som underviser i KL BE og for de som vil undervise i KL BE

Vi gjennomfører kurs for trafikklærere som underviser i BE og for de som vil starte med å undervise i BE – meld deg på i dag. For å kunne undervise i BE må trafikklæreren ha gjennomført kurs i lastsikring §27-2 i sikring av last. Her har du nå mulighet til å ta kurset med tilpasninger for å undervise i BE. Tema for kurset er:  Dette er et kompetansehevende kurs for de som underviserer i KL. BE. Det vil bli kurs i lastsikring § 27-2 i sikring av last, og det vil bli gjort tilpasninger slik at det blir relevant for KL BE. På kurset vil det bli gitt forslag til gjennomføring av BE-kurs.  Kursholderne har lang erfaring i undervisning i tyngre klasser og lastsikringskurs. Maks 12 deltagere, vær rask ute med å sikre deg plass. Tid: Onsdag 26.04.2023   Kl: 09:00-17:00 Oppmøtested: Hønsen Sjåførskole, Vestvollveien 30, 2019 Skedsmokorset Veileder: Inge Jonstrøm og Øyvind Aslaksen Kurspris kr 2200 kr for medlemmer i Trafikkforum Kurspris kr 3000 kr for Ikke medlemmer i Trafikkforum Bindende påmelding!