Raus - engasjert - ansvarlig

Styret

Andreas Trulsen

Trafikklærerutdanning fra Dansk Kørelærerskole. Trafikklærer ved S.I.K.T Trafikkskole i Ålesund. Varamedlem i Trafikkforum.

Anette Ødegård Neef

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer. Trafikklærer på klasse B og BE for Tempo Trafikkskole. Bakgrunn som bussjåfør for SAS Flybussen og Norgesbuss, og har alle førerkortklasser.

Martin Brekke

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet. Daglig leder og faglig leder ved Din Trafikkskole i Sandnes og Stavanger, og underviser i klassene B, BE/B96, A, A1, A2, AM146 og AM147. Styremedlem i Trafikkforum.

Mia Camilla Trøim Dirdal

Profesjonsrettet veiledning fra OsloMet og spesialutdanning MC fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. Trafikklærer klasse A og B og daglig leder for Way2ride Trafikkskole. Styremedlem i Trafikkforum.

Kai Andre Fegri

Utdannet Trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Økonomi, IKT og ledelse fra Bedriftsøkonomisk institutt. Master i yrkespedagogikk fra OsloMet. Høgskolelektor ved OsloMet og styremedlem i Trafikkforum.

Inge Jonstrøm

Styreleder i Trafikkforum. Utdannet trafikklærer på lette og tunge kjøretøy ved Statens trafikklærerskole. Eier, daglig leder og faglig leder ved Hønsen sjåførskole.

Stig Anders Ohrvik

Trafikklærer- og faglig lederutdanning fra Statens trafikklærerskole. Mastergrad i samfunnsvitenskap, bachelorgrad i sosiologi og allmennlærerutdanning (PPU) i samfunnsfag fra Nord universitet. IKT i læring fra NTNU og trafikkpedagogisk veiledning fra OsloMet. Erfaring både fra private trafikkskoler og det offentlige skoleverket, og har også drevet egen trafikkskole. Ansatt i Trafikkforum siden 2014, som daglig leder...

Kine Osan

Trafikklærerutdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, faglig lederutdanning og trafikkpedagogikk fra Nord universitet. Yrkespedagogikk, veiledning, coaching, kommunikasjon og adferdsvitenskap fra OsloMet.  Bakgrunn som trafikklærer og faglig leder ved trafikkskole, og har også vært ansatt som rådgiver i Norges Automobil-Forbund og som prosjektmedarbeider i Trygg Trafikk. Styreleder i Ung i trafikken – ingen venner å miste....