Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utvidet kurs: Kommunikasjon med Peder Kjøs

10.12.2019 @ 10:00 - 15:00

FULLT

 

Trafikkforum gjentar suksessen!

Vi ønsker nok en gang velkommen til kurs med hele Norges TV-psykolog, Peder Kjøs. Hold av datoen; 10 desember-19 kl 10.00-15.00 til et kurs som skal gi deltagerne opplevelser med veiledningsteknikk, aktiv lytting og spørrende undervisning.

 

I løpet av de siste årene har Kjøs blitt en ledende skikkelse i Norge innen psykologi og terapi. Som VGs faste psykologiekspert, forfatter av flere bøker, programleder og terapeut i NRK-programmet «Jeg mot meg» og i podcasten «Hos Peder» har mange stiftet bekjentskap med den talentfulle Peder Kjøs.

 

Denne gangen slår han seg sammen med Trafikkforums Tore Johannessen som gjennom sine populære kursrekker har reist rundt om i store deler av Norge og truffet et stort antall trafikklærere. Hans erfaring gjennom mange år er at trafikklærerne er motiverte for det samfunnsoppdraget som er tildelt dem av myndighetene men at de opplever en del utfordringer når det kommer til kommunikasjon, og da spesielt innen tema aktiv lytting og åpne spørsmål som fremmer refleksjon.

Peder Kjøs kjører en innledende seanse der han begrunner metodevalg, og deltagerne får oppleve kollegaveiledning i praksis, samt oppleve betydningen av aktiv lytting og spørsmål som fremmer refleksjon. Tore Johannessen tar så over å loser oss gjennom metodevalg og opplevelser knyttet direkte til vår trafikklærerhverdag.

 

Dette er kurset for deg som vil ha mer innsikt i veiledning, både til bruk i undervisning og kollegaveiledning, så sett av datoen og meld deg på allerede i dag! Her blir det rift om plassene

Dato: 10. desember 2019

Tid: Kl 10.00-15.00

Sted: Scandic Hotel Fornebu

Kursholder: Peder Kjøs og Tore Johannessen

Tema:

*Kommunikasjon

*Kollegaveiledning

*Aktiv lytting

*Spørsmålstilling som fremmer refleksjon

Pris pr deltager inkl kaffe/te samt lett lunsj: 2500 kr

Begrenset antall plasser. Bindende påmelding

FULLBOOKET!

Detaljer

Dato:
10.12.2019
Tid
10:00 - 15:00
Kostnad:
FULLT

Arrangør

Trafikkforum
Telefon:
63 87 15 25
Epost:
post@trafikkforum.no

Sted

Scandic Fornebu
Martin Linges vei 2
Oslo, 1364 Norge
+ Google Map

Diskuter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.