Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kommunikasjon med Peder Kjøs

07.10.2019 @ 10:00 - 13:00

FULLT

Ønsker du å videreutvikle din kompetanse innen kommunikasjon, aktiv lytting og spørsmålstilling som fremmer refleksjon? Vi har kurset for deg!

Bli med når Trafikkforum slår seg sammen med hele Norges TV-psykolog, Peder Kjøs, 7. oktober.

I løpet av de siste årene har Kjøs blitt en ledende skikkelse i Norge innen psykologi og terapi. Som VGs faste psykologiekspert, forfatter av flere bøker, programleder og terapeut i NRK-programmet «Jeg mot meg» og i podcasten «Hos Peder» har mange stiftet bekjentskap med den talentfulle Peder Kjøs.

Trafikkforums Tore Johannessen har gjennom sine populære kursrekker reist rundt om i store deler av Norge og truffet et stort antall trafikklærere. Hans erfaring gjennom mange år er at trafikklærerne er motiverte for det samfunnsoppdraget som er tildelt dem av myndighetene men at de opplever en del utfordringer når det kommer til kommunikasjon, og da spesielt innen tema aktiv lytting og åpne spørsmål som fremmer refleksjon.

Trafikkopplæringen stiller krav til metodikk og metodevalg blant annet ulike veiledningsstrategier som er forutsetningen for å nå målene på de obligatoriske delene i dagens kjøreopplæring.

Handling, vurderingstendenser, selvinnsikt og evnen til selvevaluering er en vesentlig del av måloppnåelsen på de obligatoriske delene. Dette krever at trafikklærerne har kompetanse i denne undervisningsmetodikken. En trafikklærer skal så langt det er mulig tilpasse sin undervisning ut i fra hvilken mennesketype han eller hun til enhver tid har som elev, noe som vil si alt i fra spenningssøkere til trygghetssøkere.

På bakgrunn av dette kan vi nå tilby et kurs som møter denne etterspørselen.


Dato: 7. oktober 2019

Tid: Kl 10.00-13.00

Sted: Scandic Hotel Fornebu

Kursholder: Peder Kjøs


Tema:

*Kommunikasjon

*Aktiv lytting

*Spørsmålstilling som fremmer refleksjon


Pris pr deltager inkl kaffe/te: 1700kr

Begrenset antall plasser. Bindende påmelding

 

KURSET ER FULLT

Detaljer

Dato:
07.10.2019
Tid
10:00 - 13:00
Kostnad:
FULLT

Arrangør

Trafikkforum
Telefon:
63 87 15 25
Epost:
post@trafikkforum.no

Sted

Scandic Fornebu
Martin Linges vei 2
Oslo, 1364 Norge
+ Google Map

Diskuter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.