1+1=3?

I dag har arbeidsgruppa som jobber med en eventuell ny felles organisasjon hatt møte.

Gruppa består av Erik Steinbråten, Stig Ohrvik og Kai Andre Fegri fra Trafikkforum samt Per Ove Sercan Husevik, Rolf Gregersen og Torgeir Abusdal fra ATL.

Gruppa er enige om at vi skal skynde oss langsomt slik at alle får mulighet til å gi innspill og at vi sikrer at alle forhold blir ivaretatt.

Arbeidsgruppa er opptatt av at et nytt forbund må ta ut synergier og få levert mer til medlemmene, slik at 1+1= 3.

I dette første møtet diskuterte vi hva de to organisasjonene kan tilføre og også hvem vi skal være en organisasjon for. Stemningen er at man ønsker å være til for både eiere og ansatte på trafikkskolene. På et såpass tidlig stadium, er det viktig å tenke bredt og vidt. Det ble derfor også tatt opp om vi burde være til for alle som driver med trafikkopplæring og ikke bare for trafikkskolene. Dette har STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) vedtatt, og selvsagt ønsker vi å finne ut hvorfor de har tatt dette valget.

Arbeidsgruppen vil arbeide videre og få frem avklaringspunkter og synspunkter. Noen endelige valg til anbefaling er langt fremme. Medlemmer og ansatte i organisasjonene skal få komme med sine innspill, arbeidsgruppen skal lage en innstilling og hver organisasjons øverste organ, landsmøtet, skal så ta stilling til saken.

 

Diskuter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.