Økt kurstilbud

ATL og Trafikkforum har begge felles interesse i at trafikkskolene har størst mulig tilgang til kurs, seminarer og andre arrangementer. Vi velger derfor å samarbeide for å skape det beste kurstilbudet for trafikkskolene.

Begge organisasjoner legger ut alle kurs på sine nettsider, slik at du enkelt får oversikt over hvilke kurs som tilbys i bransjen. Det jobbes stadig med kurskalenderen slik at vi hele tiden dekker relevante temaer og viktige problemstillinger – følg med på hva som legges ut så du ikke går glipp av noe.

Det er selvsagt samme pris enten du er medlem i ATL eller Trafikkforum.

Stig Ohrvik i Trafikkforum er glad for at deres medlemmer nå får tilgang til et betydelig større kurstilbud og også mulighet for flere lokale kurs.

Torgeir Abusdal i ATL mener det er en stor fordel for medlemmene at de får tilgang til større bredde i kurstilbudet og det blir spennende å samle kollegaer fra begge organisasjoner på Trafikklærercruiset.

Trafikklærercruise 13.-15. oktober
ATL inviterer også medlemmer i Trafikkforum til det årlige Trafikklærercruiset i oktober.

Vi ser frem til en spennende høst og gleder oss til å treffe mange engasjerte trafikklærere på Trafikklærercruiset, sier Torgeir Abusdal.

Påmelding trafikklærercruiset

Se ATLs kurskalender her

Diskuter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.