NAF bookingsystem på TSP

NAF er nå i gang med å teste sitt nye bookingsystem for sikkerhetskurs på bane, og lover at dette skal være klart for alle på tidlighøsten 2015.

Det har dessverre versert rykter om at bookingsystemet ikke ville være tilgjengelig på alle administrasjonsplattformer. Dette er ikke riktig. Trafikkforum har mottatt løpende orientering om prosessen fra NAF hele tiden, og det har hele tiden vært meningen at bookingsystemet skal være tilgjengelig for alle skoler, uavhengig av organisasjonstilhørighet.

Det foregår for tiden testing av løsningen, og NAF lover at løsningen skal være klar for integrasjon høsten 2015. Intutor har allerede hatt tilgang til spesifikasjonene i lang tid, og er klare til å integrere løsningen i Trafikkskoleportalen.no så snart vi mottar klarsignal fra NAF.

Leder for NAF Trafikktrening, John Eilert Rovelstad forsikrer at dette vil være klart høsten 2015 som planlagt.

-NAF ønsker å utvikle en god banebookingløsning som kan tilbys og integreres inn i de administrasjonsportalene som finnes for trafikkskolebransjen i løpet av 2015.

Utvikling og pilotering bør skje i nært samarbeid med bransjen selv for sikre at deres brukerhistorier blir hensyntatt inn i løsningen. Løsningen er imidlertid lite verdt om ikke alle skoler på en eller annen måte får tilgang til den – om noen må fortsette med telefonbooking får alle parter en dårligere løsning enn i dag,

Det har vært viktig for NAF å presisere at dette har vært tenkt som en løsning for alle skoler som benytter NAF Øvingsbaner uavhengig av organisasjonstilhørighet, sier Rovelstad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Create a website or blog at WordPress.com

opp ↑